a little chinese boy
♥ welcome to my blog . do read do follow ^^ . enjoy and thanks for visited . i am Muhammad Fauzi Chan Bin Ahmad . 17 years old . nice sexy man ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7997504953619416164\x26blogName\x3da+simple+chinese-malay+boy+%E6%B3%95%E7%BA%AA\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://abcdefghiloveeyoutoo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abcdefghiloveeyoutoo.blogspot.com/\x26vt\x3d2841225673360011687', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Red Lollipop
Stories | Me | You | Them | Together





first day sekolah
02 January 2013 6:40 AM | 6:40 AM | 0 comments

hai n assalammualaikum :)

holaa :) apa khabar semua ? aku sihat je beb ^^ hari ni 2-1-2013 , first day sekolah kan :) amacam best ? bagi aku , hari ni satu permulaan hidup baru bagi aku untuk SPM dah pun bermula . tapi aku still terejal macam dulu n aku tery tok lebih focus on my study . aku sekarang dah turun kelas . sedih ? tak kott . maybe lega sikit sbb aku berada di tempata yg sepatutnya aku berada . aku tak layak lagi untuk berada sin kelas SN 1 lagi kott . haha . aku ni bukan pandai sangat pun .

sekarang aku di kelas 5SN2 , aku duduk depann sekali . haha semangat gilaa beb . senang laa dengar n lihat apa yg cikgu ajar . tahun ni aku nak tebus balik kesalahan aku time form 4. aku da anggap form4 tu tahun honeymoon . memang dah silap besar beb kat situ . aku nak cover balik subject yg aku lost time form4 . tapi sempat ke masa yang aku ada . so sekarang memang kepala hotak kena fikir study je laaa .

aku dah terpisah dari dunia yg penuh kesunyian di kelas SN1 . haha . sunyi kenapa ? sebab aku je seorang budak lelaki melayu . yg lain cina n india . lost beb . haha . sekurang kurang ye ada laa jugak aku kawan kat kelas SN2 kan :) syukur . hope dengan kelas baru n azam baru ni , SPM dapat aku target all pass terutamanya AddMath . aku ta nak buat mak ayah aku sedih lagii . aku nak buat diorang happy dgn kejayaan aku . aku nak jadi macam kakak aku yg sentiasa target on exam dia n gembirakan parents . aku nak begitu ! haha cakpa sahaja tak guna kan . usaha kena ada . so from now , new life begin :)

wish me luck kay :) SPM menanti aku . in sya Allah . Assalamualaikum :)