a little chinese boy
♥ welcome to my blog . do read do follow ^^ . enjoy and thanks for visited . i am Muhammad Fauzi Chan Bin Ahmad . 17 years old . nice sexy man ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7997504953619416164\x26blogName\x3da+simple+chinese-malay+boy+%E6%B3%95%E7%BA%AA\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://abcdefghiloveeyoutoo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abcdefghiloveeyoutoo.blogspot.com/\x26vt\x3d2841225673360011687', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Red Lollipop
Stories | Me | You | Them | Together





result PMR
18 December 2012 6:28 AM | 6:28 AM | 0 comments

hai and asslamualaikum :
pepeppppp . haha . gilaa sikit malam ni sebab bosan sangat kott . haha . text nan crush ex td mcm lost je aku . mcm ta tahu na text apa sbb dia reply mesej aku short short . teou aku fikir na reply apa . mcm nak tak nak je mesej . maybe dia bz ke apa un . hmmm ta kesah laa . LOTSA . haha . ni bukan nak cite pasal mesej or bagai , ni nak cite pasal result PMR sempena dgn esok budak budak batch PMR'12 amik result .

ni pengalaman aku time nak amik tu walaupun bukan aku yg amik result tu . hihi . malam sebelum nak amik result tu , aku punya beribadat , perhhh top top kau , haha berdoa bagai nak rak . aku tidur lambat time tu . esok pagi ye , aku bangun tanpa di kejut sebab ta lena tidur . aku solat subur , aku solat hajat , aku solat taubat bagai . then aku siap siap nak pergi sekolah , tapi bapak aku tak kasi aku pergi sebab dia kata dia nak amik kan . perh bertambah cuak ye . mak aku pesan suruh solat hajat n dhuha . so aku turutkan aje . da selesai sume tu , aku rasa bosan sangat plus berdebar debar . aku online laa . aku buka FB . aku chat nan Farhana , kakak Naiim . dia tenang kan aku , suruh bersabar .suruh berdoa semua . aku turut kan lagi . haha aku control emosi aku . then aku tanye dia , agak agak aku dapat berapa A ? dia kata 5 or 4 A boleh dapat . haha . then tetiba satu aura datang yg kuat seperti mengatakan aku akan dapat 4A . fuhh aku da dedor . aku nak 8A kott time tu sebab bapak aku kata aku boleh minta apa apa . aku nak motor 125ZR ! haha .

dalam pukul 10 , bapak aku call aku . dia nak bagitau aku result . dia suruh aku bernafas dgn betul . haha . okayy done , so what ? the result ? bapak aku cakap aku dapat 4A . see . betul tekaan aku . haha . aku diam seribu bahasa n fikirkan , kenapa laa 4A --' kalau tambah lagi 4A kan baguss :D tapi itu laa kenyataan . aku terima seadanya dgn hati terbuka :) 4A pun aku tetap dapat present ^^ so ta rasa sgt laa kan even rasa menyesal . hihi . syukur apa yg ada .

so itu lah pengalaman aku . anda bagaimana ? haha . share laa boboi . tu pun kalau aku rajin baca laa . haha . jahat aku . now , aku just focus for SPM 2013 je laa . that is my final destination . goodluck to me ^^ in sya Allah 9A . aminn ! so that all for tonight . see you . assalamualaikum :)