a little chinese boy
♥ welcome to my blog . do read do follow ^^ . enjoy and thanks for visited . i am Muhammad Fauzi Chan Bin Ahmad . 17 years old . nice sexy man ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7997504953619416164\x26blogName\x3da+simple+chinese-malay+boy+%E6%B3%95%E7%BA%AA\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://abcdefghiloveeyoutoo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abcdefghiloveeyoutoo.blogspot.com/\x26vt\x3d2841225673360011687', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Red Lollipop
Stories | Me | You | Them | Together





crush NSA :3
17 December 2012 10:37 PM | 10:37 PM | 0 comments



hai n assalamualaikum .
bertemu kita lagi ^^ okayy straight to point . see title n know right what i want to talking about . CRUSH . what meaning of CRUSH ? aku pun ta tahu sebenar ye apa makna yg sebenar ye . bagi aku , CRUSH ni orang yg kita suka tapi peluang untuk kita dapatkan ye tipis . tu meaning ye bagi aku laa . bagi korang , ta tahu laa kan :) serious ni aku da fall in love with someone ni :3 aku dapat tahu yang dia baru clash nan BF dia n maybe that can be a good news for me tapi aku ta rasa itu good news . for me , org yg baru clash ni perasaan ye masih lagi at ex dia tu . masih segar lagi . aku tak nak la bersifat kejam . aku nak dia rest dulu . aku tak nak kalau aku minta couple nan dia then dapat tapi hati dia still pada ex dia . hmm aku da pernah mengalami ye dua kali with my ex . perit kot . sebab dia baru nan kita n da lama dengan ex dia . mestilah dia lebih mengingatkan yang lama kan :)

dia pun dgn ex bf dia sekarang dalam proses 'pembalikpulih' . so just dua jela kemungkinan , get back or move on . its good jugak kalau diorang get back , sbb diorang da in relay lama kot . kesefahaman diorang maybe da bole dibaca . and kalau move on , aku try my best untuk lamar dia n take care of 'SHE' .in sya Allah kalau ada jodoh :) amin . that all for now , nanti malam kalau free , kita jumpa lagi kay :)



#my dear crush :3 be mine please :P