a little chinese boy
♥ welcome to my blog . do read do follow ^^ . enjoy and thanks for visited . i am Muhammad Fauzi Chan Bin Ahmad . 17 years old . nice sexy man ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7997504953619416164\x26blogName\x3da+simple+chinese-malay+boy+%E6%B3%95%E7%BA%AA\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://abcdefghiloveeyoutoo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abcdefghiloveeyoutoo.blogspot.com/\x26vt\x3d2841225673360011687', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Red Lollipop
Stories | Me | You | Them | Together





perit di hati siapa tahu
15 July 2012 4:44 AM | 4:44 AM | 0 comments





Assalamualaikum ,

story begin like this ,
" mereka sebulat suara untuk mengeluarkan awak dari kumpulan mereka " , kata-kata guru BM aku .
berubah terus muka aku bila mendengar ye . pergh sentap habes sia aku --'
hmm :/ aku sedar who am I ~ thanks a lot friends .
lets me start it .
  • observation ( my question )
  1. masing-masing ta da fon ke na text or call aku ?
  2. bencikan aku ke or sengaja ?
  3. ta da kredit meyh ?
  4. PHD ke korang ?
  5. kita ni berjauhan ke ?
  • hypothesis ( my answer )
  1. na kata ta fon , masing-masing ada fon yg canggih-canggih lagi ~
  2. ye memang aku suka kacau korang tapi aku kacau sebab aku bosan , sunyi sume . ta kan tu pun benci . hmm :/ aku ta da friends lain dalam kelas .
  3. ta da kredit or ada tu aku ta tau laa coz aku ta check ponn tapi kan ada jalan lain untuk kita berhubung seperti FB n Twitter . nengok hari hari kawan kawan aku ni online tapi . . . hmm
  4. PHD ? hmm aku ta berani na cakap . nanti korang cakap aku menfitnah pulaa . hmm its sokay . maybe masing masing mengamalkan prinsip ' kubur kita asing asing ' kann :/
  5. jauh ? kalau dari segi tempat tinggal tu memang laa jauh . tapi tiap taip minggu kot kita jumpa . kita ni satu sekolah , satu kelas lagi . aku sendiri nengok masing masing macam rileks je time tu . ta da tanya pape pun . so aku pun ingat korang na buat next week ke apa un . hmm . aku just follow coz aku ni just menumpang je .

  • conclusion
- aku bukannya ta serius or main main dalam kerja tapi itu laa cara aku bekerja sejak dulu lagi . harap maaf ;/ kalau laa betul korang benci or ta suka aku , cakap je kayy . kita bincang secara ftf . aku ta suka masing masing cakap belakang . kita je Melayu dalam kelas tu . aku faham aku ni paling bodoh di antara korang . sorry kayy . aku ni banyak kelemahan ye . ye memang aku leceh and lambat orang ye coz aku selalu ragu ragu dengan kerja aku yang aku ingin kan kualiti sesebuah kerja itu . hmm . entri ni bukan untuk mengutuk or memcaci korang tapi aku just luahkan apa yang aku rasa time tu . aku bole more serius kalau korang mahu kan . insyaallah aku akan meningkatkan prestasi aku . maafkan segala kekurangan aku beb . yang baik itu datang dari Allah n yg buruk tu datang dari diri aku .