a little chinese boy
♥ welcome to my blog . do read do follow ^^ . enjoy and thanks for visited . i am Muhammad Fauzi Chan Bin Ahmad . 17 years old . nice sexy man ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7997504953619416164\x26blogName\x3da+simple+chinese-malay+boy+%E6%B3%95%E7%BA%AA\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://abcdefghiloveeyoutoo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abcdefghiloveeyoutoo.blogspot.com/\x26vt\x3d2841225673360011687', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Red Lollipop
Stories | Me | You | Them | Together





rindu dia
04 May 2012 9:48 PM | 9:48 PM | 0 comments

FATIN SYAMIRA BINTI KHAIRIN ,

awak , imissyousosososmuchhmuch ! awak ni aktif sangat laa nan kem sume then tinggalkan saya soang-2 ~ saya ta kesah punn awak mahu pergi kem ue , nanti awak cakap saya kongkong awak pulaa kann tapi saya betul-2 risau bila awak berjauhan nan saya . syukur kita dapat berhubung lagi ^^ awak seronok kan kat sana ? i hope . haha . saya ta tahu . awak ~ saya baru lepas excident moto ~ sakit tangan ni kene seret kat jalan ~ hmm , sejak akhir-2 ni , saya macam sesak nafas je laa wak ~ saya ta tahu kenapa ? hmm , tp bilaa saya nan awak , hidup saya tenang n sihat je ~ awak laa ubat bagi diri saya . saya harap saya dapat kenal nan awak sampai bila-2 . hmm , eyahh ~ awak jaga saya ea ? saya nak awak je yang jaga kan diri saya ni . saya ta pandai jaga diri saya laa wak :P jaga saya ea ~ btw . semoga awak selamat pergi n selamat pulang drpd kem ue kayy . sunyi saya bila orang yang duduk di kerusi di hadapan sekali ue ta da ~ ta da kelibat awak yang mempunyai senyuman yang mencairkan saya tu . rindu awak sangat-2 . semalam oncall , awak cakap time cuti nanti ada na pergi kem lagi ? --' hmm , saya na ajak awak kuar time cuti ue ~ awak da janji kann ~ hmm ta paa laa kalau awak mahu pergi kem ue . asalkan awak jaga diri awak tu baiik-baik kayy . saya sentiasa ingatkan n di sisi awak . 'hati' saya kat awak tu ada lagi kann ? jangan pulangkan ye pada saya tapi simpan ye samapi bila-2 kayy . jyeahh ! esok awak da balik , tentu awak penat kann . awak rest lelok to ready for exam next week . hope u can do it ^^ i always at your side elmo saya tunggu text drpd awak -.-' rindu sangat n so boring ~ huhu . sayang , orang harap sayang okay-2 je kat sana kayy ^^ imissyousomuchhhh n iloveyousostrong muuuuuuuaaaaaaaaaaahhhhhh pipi awak sayang