a little chinese boy
♥ welcome to my blog . do read do follow ^^ . enjoy and thanks for visited . i am Muhammad Fauzi Chan Bin Ahmad . 17 years old . nice sexy man ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7997504953619416164\x26blogName\x3da+simple+chinese-malay+boy+%E6%B3%95%E7%BA%AA\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://abcdefghiloveeyoutoo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abcdefghiloveeyoutoo.blogspot.com/\x26vt\x3d2841225673360011687', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Red Lollipop
Stories | Me | You | Them | Together





futsal
20 December 2011 6:46 AM | 6:46 AM | 0 comments



Tarikh :20 December 2011 (Selasa)
Lokasi : Sport City
Player : Naiim , Safwan , Fauzi , Ajie , Lukman , Bahar , Amsyar , Thiynes , Acit , Hafizul
Scorer : Naiim (4) , Amsyar (1) , Hafizul (3)
Winning with 8-7 against Cingan Team
weehheeee ~
Fauzi napa ta da score ? coz Fauzi main Defend jee ^^
haha ~
tapi game kali ni sy banyak down laa . macam ta da mood . main ikut emosi sangat . kann . terukk terukk . wehee ~ pape punn its okayy . sy da buat yang terbaik untuk team sy .
pada mulanya game ni seolah satu perjudian . team mana kalah , kene bayar seluruh game . harga RM75 . wow . so , pada awal game , Safwan membuat rundingan sekali lagi . kita main secara ISLAM . itu lebih baik kann (Y) so , rundingan itu capai persetujuan antara team untuk bayar sama-sama . satu team bayar RM37.50 . cun laa tu kann . main sama-sama , bayar sama-sama . hehe ^^ ada 2 percubaan Fauzi tetapi gagal menyumbangkan gol . hmm :( haha . siap hampir-hampir kena makan tiang lagi . haha . its okayy . adat pemainan . tapi segulung tahniah untuk keeper , Bahar . menunjukkan aksi-aksi yang membanggakan . terbaik . dia digelar Joe Hart . haha . pape pun , Team kami menang dengan kemenangan yang sengit jugak laa . 8-7 best . dapat la jugak mengubat luka apabila game yang sebelumnya kalah teruk 4-12 . time tu sedih gilaa laa . tapi berbaloi la jugak coz time tu lawan dengan budak bawah-18 , kami bawah-15 dan kami dapat gol kan 4 gol . its better right . haha . okayy sampai sini je laa entri FUTSAL kali ni . game seterusnya akan diadakan pada hujung tahun 2011 . lawan group batch form 3 je . hihi ^^ bubye .