a little chinese boy
♥ welcome to my blog . do read do follow ^^ . enjoy and thanks for visited . i am Muhammad Fauzi Chan Bin Ahmad . 17 years old . nice sexy man ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7997504953619416164\x26blogName\x3da+simple+chinese-malay+boy+%E6%B3%95%E7%BA%AA\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://abcdefghiloveeyoutoo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abcdefghiloveeyoutoo.blogspot.com/\x26vt\x3d2841225673360011687', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Red Lollipop
Stories | Me | You | Them | Together





my real beloved one ^^
21 March 2013 6:20 AM | 6:20 AM | 0 comments


cuba teka siapa ni ? haha . ni bukan pontianak . ni toyol . haha .:D dia ni buah hati pengerang jantung aku laa , Fatin Syamira Khairin :) i do love him so much so strong so on :3 dia ni boleh dia katakan dah mengenali diri aku ni sepenuhnya . dari aku merajuk , cemburu , marah , manja sume dia dah masak tentang aku ^^ walaupun dia tak reti pujuk aku sangat tapi dia punya kuasa tu , memang tak yah nak tunggu dia pujuk , aku sendiri yg akan memujukkan diri aku sendiri . haha tug ajaib ye tu . haha tapi dia kadang kala pandai n mahir memujuk aku . tu pun kalau aku punya merajuk , marah tu dah kronik dan bila aku ada di hadapan dia :) aku suka gaduh , manja nan dia bila kami meet . suka nengok muka dia main chak chak nan aku bila aku majuk , marah or whatever laa ^^ 


kalau korang semua pernah terbaca post entry pasal budak comel ni , mmg banyak kali kan aku cerita pasal dia :) aku da merasa banyak 'perpisahan' bila bersama nan dia dulu dan aku hope pertemuan kali ni adalah noktah ye . aku sayang dia . aku cinta dia n yes ! i really do ! dari dulu sampai sekarang aku asyik mahukan dia dan terus mahu dan mahu dan mahu :3 dia ni kira macam ramai peminat ye tau --' tu laa antara faktor yg paling aku tak suka ~ faktor yg selalu aku cemburu nan dia , berselisih faham nan dia sume ~ hm aku ni da laa kuat cemburu . tu laa keburukan aku yg paling aku kena jaga n kurangkan sekarang . aku tak nak sakitkan hati dia . aku nak dia sentiasa gembira bila bersama aku . aku nak bahagia kan dia . aku tak suka ada lelaki yg mendampingi dia sebab aku sentiasa rasa tergugat ~ ye laa , aku ni dah laa tak hensem sangat . tapi dia selalu cakap kat aku bila aku cemburu nan dia " ye biy , i sayang u laa " . dengan nama Allah , hati aku rasa lega n tenang sikit :) aku sangat takut tok kehilangan dia LAGI . perit doe . perit sangatt ~


dia cantik , comel , wangi , masam , sexy sume laa . haha . dia selalu memikat hati aku walaupun dia kata dia hitam . haha . tu semua tak penting bagi aku :) yg penting hadir mu sentiasa ku perlukan sayang ^^ dia selalu bagi nasihat tok aku bila aku dalam kerunsingan . dia selalu sinarkan hari aku walaupun aku kesedihan . dia lah yg sering mengoda aku nan senyuman yg terukir di bibir munggil dia yg manis tu :) aku harap kau akan menjadi jodoh aku hingga ke akhir hayat ku sayang :3 biar pun bukan yang sempurana tapi bagi aku Allah dah memberikan kau untuk menyempurnakan diri ku ni sayang :* aku tak berani berjanji tapi aku akan buat yang terbaik untuk relay kita ni sayang . aku akan jaga kau sebaik mungkin . aku akan sentiasa ada untuk kau bila kau memerlukannya . sayang , please sinari diri i nan kehadiran u and sayang , i really love you so much :* please love me back n be mine Fatin Syamira Khairin :*

i do cintakan you so much sayang :3